OBVESTILO: Vse stranke obveščamo, da naša spletna trgovina deluje nemoteno. Prav tako vas prosimo, če lahko ob oddaji naročila izberete plačilo po predračunu ali Pay Pal-u, ker bo bolj varno za vas in za dostavljalca. Osebni prevzem je možen le ob predhodnem dogovoru - zagotovljen brezkontaktni prevzem blaga. Hvala za razumevanje!
Žoga za mali nogomet Futsal Mikasa SWL62 outdoor FIFA

Žoga za mali nogomet Futsal Mikasa SWL62 outdoor FIFA

Žoga za mali nogomet Futsal Mikasa FS450B-YP-FIFA

Žoge Futsal za mali nogomet Mikasa FS450B YP FIFA, malo odbojne za dvoransko in zunanje igranje nogometa.

59,90 €
Preveri rok dobave
Koda artikla
ES 19084-2

Žoga za mali nogomet Futsal Mikasa FS450B-YP-FIFA
Nogometna maloodbojna žoga Mikasa Futsal FS 450 YP FIFA APPROVED je odlična žoga za dvoranski in nogomet na prostem. Žoga ima zaradi svoje zgradbe zmanjšan odboj.
Manj odbojne žoge so narejene iz vrhunskega umetnega materiala najvišje kakovosti. Malo odbojna žoga Mikasa je dobro vidljiva, dobro vodljiva in zagotavlja odlične lastnosti za igranje futsal nogometa na vrhunskem nivoju.
Žoga za dvoranski nogomet Mikasa FS450B-YP-FIFA je ročno šivana, je tekmovalna žoga iz umetnega usnja najvišje kvalitete. Je izdelana po standardih FIFA, tako po obliki in teži, kot tudi po igralnih lastnostih.

Material: visoko kvalitetno umetno usnje
Velikost: 4
Obseg: 62,5 - 63,5 cm
Teža: 410 - 430 gr.
Namen: tekmovalna, FIFA approved

Cena velja za 1 kos! Slike so lahko simbolične!

Za več informacij o izdelku 'Žoga za mali nogomet Futsal Mikasa FS450B-YP-FIFA' ali količinskem popustu nas lahko kontaktirate na info@enkosport.com

Več informacij
Znamka: MIKASA

Izdelki iste znamke