Ponudnik Enko šport d.o.o. na spletnem mestu www.enkosport.com uporablja spletne piškotke (v nadaljevanju: piškotki). Piškotki so tekstovne datoteke, ki se ob obisku spletnega mesta shranijo na uporabnikovo napravo, s katero je uporabnik dostopal do spletnega mesta. Ob ponovnem obisku spletnega mesta lahko ponudnik dostopa do podatkov na uporabnikovi napravi, ki so se zbrali s pomočjo piškotkov.

Ponudnik s pomočjo piškotkov zagotavlja boljše in uporabniku bolj prijazno in prilagojeno delovanje in prikazovanje spletnega mesta, obenem pa mu piškotki pomagajo pri analizi uporabnikov in pri beleženju obiska (statistični nameni) ter za bolj učinkovito oglaševanje.

Piškotki oziroma podatki, zbrani z njihovo pomočjo, sami po sebi ne omogočajo identifikacije uporabnika v smislu zakonodaje o varstvu osebnih podatkov in z njimi ni mogoče ugotoviti,  za katero konkretno osebo gre. Dovoljenja za namestitev piškotkov lahko uporabnik kadarkoli nastavi tudi v svojem spletnem brskalniku, ki ga uporablja za dostop do spletnega mesta  www.enkosport.com.

Ponudnik Enko šport d.o.o.. na spletnem mestu www.enkosport.com uporablja lastne piškotke, obenem pa omogoča nekaterim tretjim osebam, da na uporabnikovo opremo namestijo svoje piškotke (t. i. piškotki tretjih).

Podatki o posameznih piškotkih, o upravljavcih podatkov, ki se pridobijo s temi piškotki, namenih obdelave zbranih podatkov in o trajanju piškotkov so navedeni v spodnji tabeli:

Upravljavec podatkov

Ime piškotka / trajanje

Namen obdelave zbranih podatkov

Enko šport d.o.o.

FRONTEND

Seja za spletno trgovino

Enko šport d.o.o.

 

Google Inc.

__utma / 2 leti

__utmb / čas seje

__utmc / čas seje

__utmz / 6 mesecev

__utmv / 2 leti

Spletna analitika in statistika. Več o posameznih piškotkih in njihovem delovanju ter o namenu uporabe zbranih podatkov lahko preberete tukaj (v angleščini).

Facebook Inc.

Datr / 2 leti

lu / 2 leti

fr / 25 dni

locale / 2 dni

x-src

Upravljavec s pomočjo piškotov ugotovi, ali je uporabnik spletnega mesta prijavljen v družabno omrežje Facebook.com. Če uporabnik je prijavljen, upravljavec na spletnem mestu prikaže vsebino iz tega družabnega omrežja (npr. o tem, koliko osebam in katerim uporabnikovim prijateljem je všeč vsebina na spletnem mestu). Več o delovanju piškotkov ter o namenu uporabe zbranih podatkov lahko preberete tukaj (v angleščini).

Twitter, Inc.

guest_id / 2 leti

Možnost, da uporabnik določeno vsebino s spletnega mesta objavi v svojem profilu na omrežju Twitter.com. Zbrani podatki ne omogočajo identifikacije uporabnika. Več o piškotkih in njihovem delovanju ter o namenu uporabe zbranih podatkov lahko preberete tukaj (v angleščini).