Torba za obroč za ritmično gimnastiko Amaya

Torba za obroč za ritmično gimnastiko Amaya

Obroč za ritmično gimnastiko Venturelli 70-75 cm

Vrhunski RG obroč za tekmovanja in treninge v ritmični gimnastiki.

22,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Koda artikla
ES 310104

Obroč za ritmično gimnastiko Venturelli 70-75 cm
Gimnastični obroč Venturelli je športni rekvizit, ki se uporablja pri ritmični gimnastiki in omogoča odlično izvajanje gimnastičnih vaj. Ritmična gimnastika je estetski šport in umetnost, ki združuje prvine gimnastike, baleta in plesa. Ritmičarke pridobijo z vstrajno vadbo gibčnost, moč, ravnotežje, smisel za ritem in glasbo. Za individualne vaje se uporabljajo naslednji rekviziti: kolebnica, žoga, obroč, trak ali kij. Tekmovalka mora v vaji izvesti določeno število ritmičnih prvin: skokov, poskokov, obratov, ravnotežij in gibljivostnih likov.
Gimnastično ritmični obroč Venturelli je tipičen rekvizit ritmične gimnastike, ki ga ne uporabljajo v nobenem drugem športu. Velikost obroča je odvisna od višine tekmovalke, segati ji mora od tal do višine bokov.
Elementi in vaje, ki se izvajajo z obročem, so različni meti in odboji, kotaljenja po telesu in po tleh ter vrtenja. Obroč je rekvizit, s katerim je enostavno in najlažje izvajati elemente brez pomoči rok. Je izredno atraktiven rekvizit, saj je veliko metov in ujemov izvedenih tudi z nogami.

Material: obroči so iz okroglega profila, prožen in trpežen PVC
Dimenzija: premer 70, 75 cm / debelina 18 mm
Barva: prozorno bela
Cena velja za 1 kos! Slike so lahko simbolične!

Za več informacij o izdelku 'Obroč za ritmično gimnastiko Venturelli 70-75 cm' ali količinskem popustu, nas lahko kontaktirate na info@enkosport.com

Več informacij
Znamka: VENTURELLI

Izdelki iste znamke