OBVESTILO: Zaradi kolektivnega dopusta bo obdelava naročil in odpošiljanje blaga možna po 4.8.2024. Hvala za razumevanje!
Vrv za vlečenje in funkcionalno vadbo ESSE, štrik dolžine 15 m

Vrv za vlečenje in funkcionalno vadbo ESSE, štrik dolžine 15 m

Obroč za košarko pregibni Esse professional FIBA

Obroč za košarko pregibni Esse professional FIBA

Obroč za košarko pregibni Esse, tekmovalen professional FIBA

Košarkaški pregibni obroč Esse za tekmovanja, v športnih dvoranah in zunanjih igriščih, FIBA standard.

198,01 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
Koda artikla
ST 10002

Obroč za košarko pregibni Esse, tekmovalen professional FIBA
Košarkaški obroč s pregibom je primeren za notranja in zunanja igrišča. Tekmovalni pregibni obroč za košarko je izjemno kakovosten izdelek, ki ima kakovosten aktivni plinski mehanizem, ki poskrbi za pregib. Narejen je tako, da ustreza vsem mednarodnim standardom organizacije FIBA in je primeren tudi za tekmovanja najvišjega ranga, je odličnih karakteristik z visoko vzdržljivostjo obremenitev. Pregibni košarkarski obroč je primeren za uporabo na notranjih in zunanjih igričih in uspešno kljubuje vsem vremenskim razmeram. Tekmovalni upogljiv obroč je primeren za dvorane, na šolskih igričih, v športnih društvih ali domači uporabi. Obroč je možno namestiti na vse standardne košarkarske table velikosti 180x105 cm, ter table velikosti 120x90 cm. Košarkaški pregibni obroč se namesti na tablo zelo enostavno. Z njim je igranje košarke enostavno in zabavno, zaradi čvrstosti in upogljivosti se je možno ob zabijanju na njega tudi obešati.

Norma: standard in dimenzije FIBA
Material: trpežna kovina, plinski aktivni mehanizem prične delovati pri pritisku nad 1050 N.
Barva: rdeča

Cena velja za 1 kos, mrežica ni priložena!
Slike so lahko simbolične!

Za več informacij o izdelku 'Obroč za košarko pregibni Esse, tekmovalen professional FIBA' ali količinskem popustu, nas lahko kontaktirate na info@enkosport.com

Več informacij
Znamka: ESSE

Izdelki iste znamke