Miza za namizni tenis Sponeta S3-46i z mrežico

Miza za namizni tenis Sponeta S3-46i z mrežico

Miza za namizni tenis Sponeta S 5-72e zunanja

Kvalitetnejša rekreativna namiznoteniška miza Sponeta S5 za zunanjo uporabo in igranje v pokritih in notranjih prostorih.

597,80 €
Preveri rok dobave
Koda artikla
ES 14010

Miza za namizni tenis Sponeta S 5-72e zunanja
Rekreativna namiznoteniška miza Sponeta S 5 je zunanja miza (outdoor), ki ima igralno površino iz melamina debeline 6 mm, dimenzija mize je 274cm x 152,5cm x 76cm. Miza Sponeta model S5 je primerna za uporabo in igranje zunaj ali v pokritih in notranjih prostorih. Kompaktno podnožje je iz kvadratnega profila 50x30 mm, nastavljivo po višini za neravne površine. Zaradi močnejšega podnožja debeline 50 mm je primerna za šole in klube. Miza ima možnost enostranskega nagiba za individualne treninge, omogoča igranje play back. V kompletu je tudi kvalitetna mrežica nastavljiva po višini z možnostjo napenjanja. Podnožje ima vgrajena štiri vodljiva kolesca z zavoro za enostavno premikanje. Kolesa so premera 128 mm.
Miza za namizni tenis ali ping pong je izdelana po standardih Mednarodne zveze za namizni tenis. Ker je enostavna za shranjevanje je še posebaj primerna za rabo v rekreacijskih centrih, šolah, športnih klubih in igralnicah.

Dimenzija: v igralnem položaju: d = 274 cm , š = 152,5 cm, v = 76 cm
Dimenzija: v pokončnem položaju: v = 155 cm, š = 69,5 cm
Debelina igralne plošče: melamin 6 mm
Mrežica za igranje: Perfect II-EN-stationary / enostavna za namestitev po višini in napenjanje
Teža mize: 74 kg
Barva: (zelena S 5-72e), ali (modra S 5-73e) - je na plastični osnovi, ki je manj občutljiva, ima dober odboj in ne odbija svetlobe (npr. od žarnic ali sonca) in tako ne ovira igre
Dimenzije pakiranja: V=162cm x Š=15,5cm x D=144cm, teža 83 kg

Cena velja za 1 kos, žogice in loparji niso priloženi! Prevoz in montaža nista v ceni!
Slike so lahko simbolične!

Za več informacij o izdelku 'Miza za namizni tenis Sponeta S 5-72e zunanja' ali količinskem popustu, nas lahko kontaktirate na info@enkosport.com

Več informacij
Znamka: SPONETA

Izdelki iste znamke