OBVESTILO: Zaradi kolektivnega dopusta bo obdelava naročil in odpošiljanje blaga možna po 4.8.2024. Hvala za razumevanje!
Letvenik, ribstol enojni 230x80 cm (sestavi sam)

Letvenik, ribstol enojni 230x80 cm (sestavi sam)

Letvenik, ribstol enojni 250x90 cm (sestavi sam)

Hišni letvenik, enojni Švedski ribstol je zaradi manjših dimenzij namenjen predvsem domači uporabi, v fitnesih, vrtcih in manjših telovadnicah.

219,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Koda artikla
ES DG250

Letvenik, ribstol enojni 250x90 cm (sestavi sam)
Švedski letvenik, ribstol je telovadno športno orodje namenjeo predvsem domači uporabi.
Enojni letveniki ali ribstoli so zaradi manjših dimenzij primerni predvsem za domače izvajanje gimnastičnih in telovadnih vaj, vendar pa se enako dobro obnesejo tudi v šolskih in klubskih telovadnicah. S pomočjo tega preprostega stenskega orodja priporočamo izvajanje različnih športnih aktivnosti. Na letveniku lahko izvajate vaje za oblikovanje, ogrevanje, jačanje in raztegovanje telesa, tako bo vadba na njem še učinkovitejše in bolj razgibana, pot do boljše telesne gibljivosti pa krajša in zanesljivejša. Na ribstol je možno kod dodatek namestiti tudi kovinski drog za letvenik za lažje izvajanje visečih vaj.

Material: sestavlja ga 14 ojačanih prečk in stranici iz kakovostnega lesa
Dimenzije: višina 250 cm, širina 90 cm
Posebnost: letvenik je potrebno sestaviti
Paket vključuje vse dele za sestavitev in montažo letvenika

Cena velja za 1 kos! Slike so lahko simbolične!

Za več informacij o izdelku 'Letvenik, ribstol enojni 250x90 cm (sestavi sam)' ali količinskem popustu, nas lahko kontaktirate na info@enkosport.com

Več informacij
Znamka: ESSE

Izdelki iste znamke