OBVESTILO: Vse stranke obveščamo, da naša spletna trgovina deluje nemoteno. Prav tako vas prosimo, če lahko ob oddaji naročila izberete plačilo po predračunu ali Pay Pal-u, ker bo bolj varno za vas in za dostavljalca. Osebni prevzem je možen le ob predhodnem dogovoru - zagotovljen brezkontaktni prevzem blaga. Hvala za razumevanje!
Pole dance plesni drog 220-270 cm

Pole dance plesni drog 220-270 cm

Gimnastična miza za preskok Spieth TeamGym Pegases

Gimnastična miza za preskok Spieth TeamGym Pegases

Gimnastična miza za preskok Spieth Ergojet Rio

Tekmovalna gimnastična miza za preskok znamke Spieth Ergojet Rio za treninge in tekmovanja najvišjega ranga v športni gimnastiki, FIG certifikat

Pišite nam za ceno!
Preveri rok dobave
Koda artikla
SP 1407210

Gimnastična miza za preskok Spieth Ergojet Rio
Tekmovalna miza za preskok svetovno priznane znamke Spieth model Ergojet Rio je narejena in odobrena po standardih. Primerna je za uporabo v moški in ženski gimnastiki.
Konj za preskok ima enostavno nastavljivo podnožje po višini od 100 do 140 cm v korakih po 5 cm. Za boljšo stabilnost je okvir možno tudi pričvrstiti v tla.
Zgornji del mize za preskok je dimenzije 120 x 95 cm. Telovadna miza za gimnastična tekmovanja najvišjega ranga je na površini oblazinjena z nedrsečim in trpežnim usnjem, ki zagotavlja dober oprijem. Miza ima vgrajene vzmeti, ki omogočajo višje in daljše skoke.

Dimenzija: površina odrivne mize 120 x 95 cm
Nastavljiva višina: od 100 do 140 cm v korakih po 5 cm
Teža: 135 kg (brez varnostnih blazin)
Potreben talni prostor za postavitev: 110 x 94 cm
Transportni sistem je vključen
FIG certifikat: DA

Slike so lahko simbolične!

OPOMBA! Za rok dobave, prevoz in ceno pokličite!

Za več informacij o izdelku 'Gimnastična miza za preskok Spieth Ergojet Rio' ali količinskem popustu, nas lahko kontaktirate na info@enkosport.com

Več informacij
Znamka: SPIETH

Izdelki iste znamke